Lys, stjärna, lys!

Mäster Olofskörens egen julkonsert, i Tyska kyrkan, Gamla stan.
Tisdag den 7 december kl 19.00

Äntligen sjunger vi julens sånger tillsammans igen och vi längtar efter att få inleda julens tid med er i publiken!

Kom till Tyska kyrkan och njut av en blandning av de skimrande traditionsfyllda tonerna och andra både jublande och stillsamma julsånger, som får dig i rätt midvinterhimlapäll-frost-i-näsan-ljusskimmer-äppelröd-förväntansstämning.

Självklart blir det även allsång, varmt välkomna!

För entré till konserten krävs covidbevis i form av vaccinationsbevis, samt legitimation. Vaccinationsbevis kan beställas på www.covidbevis.se 

För personer utan e-legitimation tar det längre tid att beställa ett vaccinationsbevis eftersom det blir fler manuella moment för att säkerställa att alla vaccinationsbevis hamnar hos rätt personer.


Personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna, men vi kan då komma att begära legitimation eller intyg.

Klicka här för att köpa din biljett via Tickster

Priser:

Vuxen 200,-
Barn/Ungdom (upp till 20 år)50,-

Eventuellt kvarvarande biljetter finns att köpa i dörren från och med en halvtimme före konserten. OBS endast kort eller Swish, ej kontanter.

Mäster Olofskören vill stötta projektet ”Sjung för hjärnan”, som är ett samarbete mellan Sveriges Körförbund och Hjärnfonden. För varje biljett vi säljer till julkonserten i Tyska kyrkan går därför 10,- till hjärnforskning. Läs mer om projektet här.