Bokningar och biljetter

Årets julkonserter:

I signad juletid – äntligen!
Lördag 4 december kl 16.30 och 19.00

Vi har i år nöjet att samarbeta med The EntertainMen för våra julkonserter i Eric Ericsonhallen.

Lys, stjärna, lys!
Tisdag 7 december kl 19.00

Mäster Olofskörens egen julkonsert i Tyska kyrkan, Gamla stan.


Visste du att du också kan engagera Mäster Olofskören att stå för underhållningen på din fest? Vi sjunger i alla sammanhang – konferens, luciatåg, kundevent eller bröllop.

Mäster Olofskören är tillgänglig för bokningar – vi kan alltid sätta ihop ett program som passar i de flesta sammanhang; konsert, uppsluppen firmafest eller konferensmiddag. Vi tycker om att underhålla och vill alltid bjuda på ett framträdande som förgyller en lyckad tillställning!
Vi har en blandad repertoar och framför verk ur varje tänkbar genre. Ni är välkomna att kontakta oss om ni söker sång och underhållning på festen eller bröllopet – vi kan ställa upp med ett framförande som passar tillfället.
Vi sjunger alltid utan noter och ’a capella’, dvs utan ackompanjemang av instrument, och våra framträdanden kan anpassas såväl till ett mingel-event som till en konsert med sittande publik. Programmet sätter vi ihop enligt era önskemål och vi plockar ur vår varierade repertoar – svenskt och utländskt, sakrala verk av Mendelssohn och Homilius eller nationalromantik av Alfvén och Peterson-Berger, revynummer av Hasse & Tage eller poplåtar av Beatles och ABBA. Allt är arrangerat för kör, oftast blandad men ibland enbart med dam- eller herrstämmor.
Vi sjunger där ni är – middagar, fester, konferenser och andra trevliga evenemang. Vi kan utlova en musikalisk höjdpunkt på er tillställning!
Hör av er för ett förslag på program och pris – men gärna i god tid!