I signad juletid – äntligen!

Mäster Olofskören ger tillsammans med The EntertainMen två konserter i Erik Ericsonhallen på Skeppsholmen.
Lördag den 4 december 2021
Kl 16.30 och 19.00

Vad kan vara bättre än en julkonsert med en kör? En julkonsert med två körer, såklart! Den 4 december slår Mäster Olofskören och The EntertainMen under ledning av Bo Tobiasson och Åsa Bergh Fagerström upp dörrarna på Eric Ericsonhallen för en julkonsert fylld med midvinterglitter, fryntliga tomtar, stjärneljus, julkarameller och signad julstämning. Vi sjunger lite var, en del ihop och tror att detta kommer att bli julens höjdpunkt.
Få en riktigt tomterödsblossande start på julen tillsammans med oss!

För entré till konserten krävs covidbevis i form av vaccinationsbevis, samt legitimation. Vaccinationsbevis kan beställas på www.covidbevis.se 

För personer utan e-legitimation tar det längre tid att beställa ett vaccinationsbevis eftersom det blir fler manuella moment för att säkerställa att alla vaccinationsbevis hamnar hos rätt personer.

Personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna, men vi kan då komma att begära legitimation eller intyg.

Köp dina biljetter via Tickster:

Lördag 4 december kl 16.30275,-
Lördag 4 december kl 19.00275,-

Eventuellt kvarvarande biljetter finns att köpa i dörren från och med en halvtimme före konserten. OBS endast kort och Swish, ej kontanter.

Mäster Olofskören vill stötta projektet ”Sjung för hjärnan”, som är ett samarbete mellan Sveriges Körförbund och Hjärnfonden. För varje biljett vi säljer till julkonserten i Eric Ericsonhallen går därför 10,- till hjärnforskning. Läs mer om projektet här.